2011. március 3., csütörtök

Ma sütöttem.




13 megjegyzés:

Jutka írta...

Gyönyörű, étvágygerjesztő!

Szívesen beleharapnék.

Gesztenye receptjei írta...

Terike!
Kipróbáltam a pataki tálban való sütést, nem volt rossz, de csak félig voltam megelégedve vele. Az alja szépen megsült, a tetején viszont vékony maradt a héj és kihűlés után teljesen megpuhult. Mit rontottam el?

Gesztenye receptjei írta...

Ja és csodaszép a kenyered!

Atkáriné Terike írta...

Gesztenye: 50 perc a sütési idő. Én az 50 perc után leveszem a tetőt és pirítom a tetejét. Minden sütő más,és lehet hogy a te sütődbe több ideig kell tető nélül pirítani.Próbáld 45 percnél levenni a tetőt és tovább pirítani.
Van amikor még 15-20 pecig is bent kell tartani. Annyi mindentől függ,a liszt minőségétől is. Ujjabban kipróbáltam hogy nem kristály ,hanem porcukrot teszek a tésztába és azt tapasztalom hogy pirosabbra sül azóta a kenyér. Próbáld ki te is!

georgina írta...

Nagyon szép lett szívesen megkóstolnám!!

Atkáriné Terike írta...

georgina! Köszi és én meg szívesen megkóstoltatnám!

mellissina2 írta...

Én csak annyit mondok,csodás,és milyen isteni íze lehet!!!

Atkáriné Terike írta...

mellissina2:
Már ettünk belőle, nagyon jó ízű kenyér lett.

Nagy Farkas Dudás Erika írta...

Ez valami csodálatos! Imádom a jó kenyereket, ma megpróbálok én is egyet sütni, egy ideje hanyagoltam...
Szép, kenyérillatú hétvégét!

MJ írta...

Gyönyörű a kenyered. Ínycsiklandó!

Atkáriné Terike írta...

Erika:
Köszönöm szépen!
Várom a kenyered!
Ennél szebbet nem is kívánhattál volna. Neked is ezt kívánom!

Atkáriné Terike írta...

Kedves Józsi!
Küldök egy katonát!

Gesztenye receptjei írta...

Köszi Terike!
Még próbálkozni fogok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...