2011. március 20., vasárnap





9 megjegyzés:

MJ írta...

Gyönyörű! Teszek "hozzá" fel holnap töltött káposztát.

Macus írta...

Mindig olyan különlegeseket sütsz. Ez is gyönyörű.

Farci írta...

Guszta! :)

Atkáriné Terike írta...

Józsi!
Azt garantálom,hogy isteni lenne vele!
Lehet,hogy én is főzök.

Macus!
Köszönöm szépen.
Szeretem ha mindíg más.

Farci!
Köszönöm szépen!

Szemi írta...

Jaj, hát ez megint gyönyörűséges!!!

Nincs kedved egyszer beírni a pontos receptjét a kenyerednek, és valami fázisfotókat mellékelni a készítésről? :)

Atkáriné Terike írta...

Szemirámisz!

A következő sütéskor készítek fázisfotókat.
A recept már jól bevált és azt is leírom.

Timtom írta...

Ismét gyönyörűséges lett a kenyered! :)
Nagyon szépen köszönöm a tál képét! Most már tudom milyet keressek :)

ingyom bingyom írta...

Szeretném megkérdezni milyen pengét használsz?
Van valami spéci szerszám erre, vagy sima gilette-t csórjak a fiók méjéről?
Gratulálok egyébként, művészi pék vagy!
Üdvözöl : Mariann

Atkáriné Terike írta...

Timtom:
Nagyon szívesen! Vegyed a tálat és süssed a kenyeret! Várom.

ingyom bingyom táliber:
Egyszerú gilette penge. Próbáltam már vékony szikével is de nekem nem ment.
Köszönöm a gratulációdat! Egy kicsit péknek érzem magam de semmiképp nem művésznek!
Azért jólesett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...