Terike! Kipróbáltam a pataki tálban való sütést, nem volt rossz, de csak félig voltam megelégedve vele. Az alja szépen megsült, a tetején viszont vékony maradt a héj és kihűlés után teljesen megpuhult. Mit rontottam el?
Gesztenye: 50 perc a sütési idő. Én az 50 perc után leveszem a tetőt és pirítom a tetejét. Minden sütő más,és lehet hogy a te sütődbe több ideig kell tető nélül pirítani.Próbáld 45 percnél levenni a tetőt és tovább pirítani. Van amikor még 15-20 pecig is bent kell tartani. Annyi mindentől függ,a liszt minőségétől is. Ujjabban kipróbáltam hogy nem kristály ,hanem porcukrot teszek a tésztába és azt tapasztalom hogy pirosabbra sül azóta a kenyér. Próbáld ki te is!
13 megjegyzés:
Gyönyörű, étvágygerjesztő!
Szívesen beleharapnék.
Terike!
Kipróbáltam a pataki tálban való sütést, nem volt rossz, de csak félig voltam megelégedve vele. Az alja szépen megsült, a tetején viszont vékony maradt a héj és kihűlés után teljesen megpuhult. Mit rontottam el?
Ja és csodaszép a kenyered!
Gesztenye: 50 perc a sütési idő. Én az 50 perc után leveszem a tetőt és pirítom a tetejét. Minden sütő más,és lehet hogy a te sütődbe több ideig kell tető nélül pirítani.Próbáld 45 percnél levenni a tetőt és tovább pirítani.
Van amikor még 15-20 pecig is bent kell tartani. Annyi mindentől függ,a liszt minőségétől is. Ujjabban kipróbáltam hogy nem kristály ,hanem porcukrot teszek a tésztába és azt tapasztalom hogy pirosabbra sül azóta a kenyér. Próbáld ki te is!
Nagyon szép lett szívesen megkóstolnám!!
georgina! Köszi és én meg szívesen megkóstoltatnám!
Én csak annyit mondok,csodás,és milyen isteni íze lehet!!!
mellissina2:
Már ettünk belőle, nagyon jó ízű kenyér lett.
Ez valami csodálatos! Imádom a jó kenyereket, ma megpróbálok én is egyet sütni, egy ideje hanyagoltam...
Szép, kenyérillatú hétvégét!
Gyönyörű a kenyered. Ínycsiklandó!
Erika:
Köszönöm szépen!
Várom a kenyered!
Ennél szebbet nem is kívánhattál volna. Neked is ezt kívánom!
Kedves Józsi!
Küldök egy katonát!
Köszi Terike!
Még próbálkozni fogok.
Megjegyzés küldése