Szeretném megkérdezni milyen pengét használsz? Van valami spéci szerszám erre, vagy sima gilette-t csórjak a fiók méjéről? Gratulálok egyébként, művészi pék vagy! Üdvözöl : Mariann
Timtom: Nagyon szívesen! Vegyed a tálat és süssed a kenyeret! Várom.
ingyom bingyom táliber: Egyszerú gilette penge. Próbáltam már vékony szikével is de nekem nem ment. Köszönöm a gratulációdat! Egy kicsit péknek érzem magam de semmiképp nem művésznek! Azért jólesett.
9 megjegyzés:
Gyönyörű! Teszek "hozzá" fel holnap töltött káposztát.
Mindig olyan különlegeseket sütsz. Ez is gyönyörű.
Guszta! :)
Józsi!
Azt garantálom,hogy isteni lenne vele!
Lehet,hogy én is főzök.
Macus!
Köszönöm szépen.
Szeretem ha mindíg más.
Farci!
Köszönöm szépen!
Jaj, hát ez megint gyönyörűséges!!!
Nincs kedved egyszer beírni a pontos receptjét a kenyerednek, és valami fázisfotókat mellékelni a készítésről? :)
Szemirámisz!
A következő sütéskor készítek fázisfotókat.
A recept már jól bevált és azt is leírom.
Ismét gyönyörűséges lett a kenyered! :)
Nagyon szépen köszönöm a tál képét! Most már tudom milyet keressek :)
Szeretném megkérdezni milyen pengét használsz?
Van valami spéci szerszám erre, vagy sima gilette-t csórjak a fiók méjéről?
Gratulálok egyébként, művészi pék vagy!
Üdvözöl : Mariann
Timtom:
Nagyon szívesen! Vegyed a tálat és süssed a kenyeret! Várom.
ingyom bingyom táliber:
Egyszerú gilette penge. Próbáltam már vékony szikével is de nekem nem ment.
Köszönöm a gratulációdat! Egy kicsit péknek érzem magam de semmiképp nem művésznek!
Azért jólesett.
Megjegyzés küldése