2014. január 22., szerda

Jénais szépség.







4 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon szép ! Hát hiába az enyém amit kipróbáltam, a napokban láttam nálad szintén jénaiban sütöttem nagyon finom lett bár nem ilyen a külleme! Vettem azt a sütőpapírt amit ajánlottál és szuper mert nem ragad hozzá a kenyér köszi !

Atkáriné Terike írta...

Kedves Éva!
Néztem a kenyeredet, ne legyél elégedetlen mert nagyon szép!
Örülök, hogy finom lett a külleme pedig csak gyakorlás kérdése.
Az utolsó formázást próbáld teljesen lisztmentesen csinálni.
Sok sikert!
Üdv: Terike

藤 / Merry írta...

Elkészítettem ma én is ezt a kenyeret, de nem jénaiban, hanem lábosban sütöttem meg. Fele adagot készítettem, így lett egy szép nagy vekni, én elégdett vagyok a küllemével és az állagával is. Annak ellenére, hogy pocsék a gáz és nem állandü a fűtőértéke. Ezért sokat szenvedek a sütéssel.
Szóval köszönöm a receptet, gyanítom, bekerül a kedvencek közé. Többféle kenyeret szoktam sütni, és ez elég kevés munkát igényel némelyikhez képest, és ahogy mostanában állok a szabadidővel, ez nagyon jól jön. :)

Atkáriné Terike írta...

Kedves Merry!
Örülök, hogy ízlik és kedvenceid közé kerül.
Pár éve már ezt a kenyeret sütöm, de szerintem nem lehet megunni.
Örömteli kenyérsütést!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...