15 dkg BL55 liszt
15 dkg BL80 liszt
5 dkg félfogós liszt
20 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
3 dl víz
2 evőkanál olaj
1 evőkanál cukor
1 evőkanál ecet
1 teáskanál só
4 dkg élesztő
20 dkg öregtészta
Öregtészta:
3 dc víz
1 kanál olaj
1 kávéskanál só
15 dkg BL55
15 dkg BL 80
20 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúza liszt
Az öregtészta adag három kenyérhez elegendő.




4 megjegyzés:
De szépségesek. És még egészségesek is.
Hú, de finomak! Terike! Szerinted a Római Tál megfelelne "cserépedénynek?"
Icus: Egészségesek és finomak is!
micuska: Igen! Az enyém is Római Tál. Kicsit be kell áztatni sütés előtt!
Köszi!
Megjegyzés küldése