2013. november 5., kedd

Sajtos bundás kolbász.

Tegnap készítettem kolbászt, őzgerincformában. Ma rántott karfiol az ebéd és maradt a tojás liszt keverékből és akkor jött az ötlet, hogy a  a kolbászt is bebundázom . Mikor az egyik oldala meg sült, megfordítottam és tettem a tetejére egy szelet sajtot. Nagyon finom lett, kenyér nélkül is ehető.
Bunda: tojás, liszt, kevés víz, só, bors. 
A galuskatésztánál  hígabbra kell kikeverni!










2 megjegyzés:

HajniZoli írta...

Nagyon jó ötlet így sütni a kolbászt! Legtöbbször a bél hiánya miatt nem készítettem, de így kipróbálom. Panírozni is remek ötlet!

Terike írta...

HajniZoli!

Köszi próbáld ki, nagyon jó bél nélkül is és így mindig frisset lehet sütni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...