2013. március 23., szombat

Moha Konyha: Ropogós kifli

Moha Konyha: Ropogós kifli

4 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
salamka írta...

Kedves Terike !

Nekem nem könnyű bl80-as lisztet beszerezni, és emlékszem egy bejegyzésedre, ahol képet is mutatsz a durafood bl55 lisztről, amivel nagyon elégedett voltál. A terméknek már más a csomagolása. Mostanában is használod? Szerinted még mindig olyan jó a minősége? Nem kell hogy megtévesszen az új csomagolás? Mert én sokáig használtam, aztán mivel még nem vagyok olyan tapasztalt mint te, megijedtem hogy változott a minőség is nem csak a burkolat. De lehet hogy felesleges az aggodalmam.Erre vonatkozó tanácsot kérnék Tőled.
A kenyereket úgy sütöm ahogy Te, csak feleztem a mennyiségeket, mert nem bírná a dagasztóm.
Minden eddigi segítségedet köszönöm:Judit

Atkáriné Terike írta...

Kedves Salamka!
Régebben valóban használtam BL 80, de rájöttem, hogy felesleges, mert a BL 55 nagyon jó! Nyugodtan használjad, én a Pennyben veszem a lisztet, és amit ott most árulnak, az mind jó!
Nagyon örülök, hogy sütöd a kenyeret, mi már tudjuk, hogy mennyire jó a magunk sütötte kenyér. Örülök, hogy írtál és további örömteli kenyérsütést kívánok neked!

salamka írta...

Nagyon köszönöm a választ.Akkor már bátrabban használom a Pennys lisztet.
Van a közelben egy malom, Bonyhádon, és az ő lisztjüket használom még nagyon szívesen, de a szóbanforgó másikat könnyebb beszereznem.
A házi kenyeret az egész család nagyon szereti. Nekem meg különösen nagy sikerélmény a készítése.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...