Gyönyörűek:) Holnap kalácsot szeretnék sütni, csak azt nem tudom, hogy mivel kened le, hogy ilyen gyönyörű fényes lesz. Ha elárulod nagyon megköszönném:) Megérdemelnéd a kelt tészták művésze díjat:)
Petra! Örülök,hogy kedvet kaptál és várom az eredményt!
Okki! Köszönöm szépen!
Éva! Nem bonyolult egyik sem, csak bátran fogj hozzá!
Trollanyu! Köszönöm a szavaidat! 1 evőkanál víz és egy kanál porcukor keverékével kenem le,mikor kisült.Kiveszem a sütőből és már azonnal kenem. Így rászárad. A díjra utalásod nagyon jól esett!
5 megjegyzés:
Gyönyörűek! Meghoztad a kedvem, most már kelt tésztát kell sütnöm. :)))
Nagyon szépek! :)
Nagyon szépek, enni bármelyiket megtudnám, de elkészíteni a legegyszerűbbet az utolsót!:)
Gyönyörűek:) Holnap kalácsot szeretnék sütni, csak azt nem tudom, hogy mivel kened le, hogy ilyen gyönyörű fényes lesz. Ha elárulod nagyon megköszönném:) Megérdemelnéd a kelt tészták művésze díjat:)
Köszönöm a kedves szavakat!
Petra!
Örülök,hogy kedvet kaptál és várom az eredményt!
Okki!
Köszönöm szépen!
Éva!
Nem bonyolult egyik sem, csak bátran fogj hozzá!
Trollanyu!
Köszönöm a szavaidat!
1 evőkanál víz és egy kanál porcukor keverékével kenem le,mikor kisült.Kiveszem a sütőből és már azonnal kenem. Így rászárad.
A díjra utalásod nagyon jól esett!
Üdvözöllek benneteket!
Megjegyzés küldése