2011. szeptember 21., szerda

Bukta variációk.






Hozzávalók:
12 dkg Ráma
+ 3-4 dkg a dagasztáshoz.
Kb.3 dl tej.  Függ a tojás nagyságától.
5 dkg porcukor
3 tojás sárga
60 dkg liszt.
1 vaníliás cukor
1 csapós kávéskanál só
4 dkg élesztő

Lekenéshez sütés előtt.
1 db tojás

Locsoláshoz:
1,5dl tej
1 vaníliás cukor
5 dkg Ráma

Szilva lekvár

7 megjegyzés:

trollanyu írta...

Gyönyörűséges:) Ha nem diétáznék, akkor most azonnal nekiállnék a sütésnek.Még van szilvalekvárom is. A buktát is szoktad locsolgatni? Én eddig csak a kakós csigát locsoltam tejjel.

Kreatív konyha írta...

Nagyon gyönyörű! Ilyet én soha nem fogok tudni csinálni az tuti! Extra!

Roza írta...

Csodásan néz ki!:) És én nem ehetek ilyeneket:((

Petra írta...

Gyönyörű! Csodálom a türelmed és a kézügyességed. :)))

Gerdi írta...

Olyan szép fényes! Sütés közben locsolgatod?

Farci írta...

Szépséges! :) - gondolom finom is! :)

baratella írta...

Egy újabb remekmű, elkényezteted a környezeted.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...