2011. szeptember 26., hétfő

Kalács-szívek.











5 megjegyzés:

Petra írta...

Gyönyörűek! Meghoztad a kedvem, most már kelt tésztát kell sütnöm. :)))

Okki írta...

Nagyon szépek! :)

Éva írta...

Nagyon szépek, enni bármelyiket megtudnám, de elkészíteni a legegyszerűbbet az utolsót!:)

trollanyu írta...

Gyönyörűek:) Holnap kalácsot szeretnék sütni, csak azt nem tudom, hogy mivel kened le, hogy ilyen gyönyörű fényes lesz. Ha elárulod nagyon megköszönném:) Megérdemelnéd a kelt tészták művésze díjat:)

Terike írta...

Köszönöm a kedves szavakat!

Petra!
Örülök,hogy kedvet kaptál és várom az eredményt!

Okki!
Köszönöm szépen!

Éva!
Nem bonyolult egyik sem, csak bátran fogj hozzá!

Trollanyu!
Köszönöm a szavaidat!
1 evőkanál víz és egy kanál porcukor keverékével kenem le,mikor kisült.Kiveszem a sütőből és már azonnal kenem. Így rászárad.
A díjra utalásod nagyon jól esett!

Üdvözöllek benneteket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...