2011. július 24., vasárnap

Kenyér 2011 július 24 Burgonyás












Burgonyás kenyér

350ml Burgonyafőző lé
2 evőkanál tört burgonya
20 dkg liszt BL55
5dkg rozsliszt
5dkg tönkölybúza liszt
50dkg liszt BL80
3 evőkanál olaj
1evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3kávéskanál só
2dkg élesztő
+20 dekányi kovász

Kovász készítése:140ml víz15 dkg liszt1 evőkanál olaj½ kávéskanál só kávéskanál cukor1-2 dkg élesztő

5 megjegyzés:

trollanyu írta...

Csodaszépek a kenyereid Terike, igazi műalkotások:)

csutkailda írta...

Igen, teljesen egyetértek az előttem szólóval. :)))

Atkáriné Terike írta...

Köszönöm szépen! Puszi

baratella írta...

Terike! Elkényezteted a környezetedet ezekkel a csodákkal.
Képeidet nézegetve, még jobban elborzaszt az áruházakban kapható ( csúf és ízetlen) kenyerek.

Kata írta...

Terike!
Csodálatos ez a kenyér!Ma elhatároztam,hogy megsütöm én is,most kel.Kíváncsian várom a végeredményt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...