2011. július 17., vasárnap

Kenyér 2011 július 17

















Kenyér


350 ml víz
50dkg liszt BL55
30dkg liszt BL80
4 evőkanál olaj
1 evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3 kávéskanál só
2dkg élesztő

+ a kovász
A kovászt a sütés előtti napon kell elkészíteni.

Kovász készítése:
140ml víz


15dkg liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
2dkg élesztő

5 megjegyzés:

Vicuska írta...

Nagyon étvágygerjesztő és egyéni a mintával a tetején, olyan rajta, mint egy signo, kézjegy :)

Maimoni írta...

Terike, mindig elkápráztatsz! Gyönyörű ismét!

Terike írta...

Vicuska!

Maimoni!

Köszönöm szépen! Örülök,hogy tetszik!

Illéskrisz Konyhája írta...

A kenyérsütés mestere vagy! Már én is ki akarom próbálni a kenyér rajzolását, de még nem volt bátorságom és pengém...Ügyes vagy!!!

Farci írta...

Ez is nagyon-nagyon guszta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...