2011. május 17., kedd

Kenyér 2011 május 17








9 megjegyzés:

Cool Chic Style Fashion írta...

Sono bellissimi queste forme di pane che prepari con questi disegni, ciao

Farci írta...

Mosolygós Csigabiga! :)

MJ írta...

Illik a sorba! :) Ez is nagyon szép.

Marika írta...

Nagyon jól néz ki!!!

ingyom bingyom írta...

Látod Terike, még az olasz háziasszonyt is megihlették a kenyereid, nagyon jó a technika amivel húzod a vonalakat, és egészen olyan népi motívumokkal szórod tele itt a világhálót, hogy a szívem megtelik szeretettel!
Puszi!

Tűzpadka írta...

Szia Terike! Szomorú hírt kell közölnöm veled. Mama kedden reggel örökre elbúcsúzott tőlünk. Tudom hogy kedvelt téged és tanított is a panklász készítés fortélyaira. Fájdalmas számunkra az elvesztése, mert nagyon szerettük. Végső búcsút hétfőn veszünk tőle a szentesi kálvária temetőből 12 órakor.
Sándor

Tűzpadka írta...

Köszönöm együttérző soraid. Tudnod kell hogy nem csupán udvariasságból írtam amit írtam. Valóban sokat emlegetett téged a Mama és biztos vagyok abban hogy nagyon szimpatizált veled. Akárhányszor meglátogattuk, előkerült a "citera" és az, hogy mikor voltál nála, és mit mutatott. Velem is mindig jóindulatú és kedves volt, szinte fiának tekintett, Ezért fáj annyira az elvesztése.

mandala írta...

Szia ,nagyon szepek a kenyereid ,gyonyoruek ,lenne ket kerdesem ,harom : ),mivel vagod, valami specialis eszkozel, es mikor, miutan mar meg kelt, meg kened valamivel ?
Koszonom szepen ! En is probalkoztam de meg tanulgatok .

Ibolya írta...

Ez a fonott csiga csodaszép.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...