![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiacNGi6T5hj9YpzEvKPVVCAYBhgBrAnH5mSkYBpf2Ikqe5Ie3qyNwCUWi9M9dmn89Mu0j1DzVckbpMhW6MRtAEzFZo9ppdlPLpahU3yYnmmESAb5FMw2QEBVQsMfybxrEe3U-STiWdHGQ/s400/ez2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMH1EzdFo0dyN3fPFpTXXfidCMg4v1GU9TGFb73bPCke6Mz3huMOWoGbkbSeZMJSvL8qZDKpJrU864qQ6ekcJmkKiaOE2TP24MTCLr6mJdJJXTrHmSjrmLuWEPz6N8BurMSlcPpX2HfCI/s400/z+3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijaz8fQGiB6yK6RgBNOiE_fdmgXrsShxoCOJ-Aen59-ZZtBsvkjl5-HC87JAHJVi1ehuFju8g-K8Vu6m_kBeDQv0iRzLkpV0uUsjEd8f50538dFLXdyLY6aQi5mBZMJgvN0J3r9_NEt-Q/s400/ez+1.jpg)
3 dl víz
40 dkg liszt BL55
20 dkg liszt BF (félfogós)
10 dkg liszt BL80
1 kanál cukor
1 kanál ecet
2 kanál olaj
2 kávéskanál só
3 dkg élesztő
1 kávéskanál sikér
Öregtészta:(Előző nap kell elkészíteni)
1,5dc víz
30dkg liszt BL55
1 kávéskanál só
1kanál olaj
2dkg élesztő
5 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki!
Ez tényleg gyönyőrű !
Én is így vagyok egyébként a kenyereimmel, pedig már pár éve sütöm őket. :) De egy-egy szép darabot mindig megcsodálok, szinte meghatódok a finom illatától, és ahogy hallani a cserepesedését...
Biztos hülyén hangzik kicsit, de így van. :))
Terike!
Csoda szép a kenyér!!!!
Hat ez a kenxerked is csodaszep!!!!!!!!!! Te egy kenyer suto muveszno vagy! De komolyan...jaj van meg mit tanulnom...
Köszönöm szépen a dícséreteket! Nagyon jól esik.
Szemirámisz: Én is mindíg megcsodálom a kenyereimet.
Mindíg izgulok,hogy sikerül-e?
Mikor kisül,csak állok mellette és nézem a csodát. Kenyér. Még mindíg csodálkozok magamon ,hogy én tudok kenyeret sütni. Szerintem mindannyian így vagyunk,aki már sütött kenyeret.
Elina: Köszi a kenyérsütő művésznőt! annyira jót nevettem.
Persze ez túlzás! Nem érzem.
Ditta: Nemked is köszönöm!
Megjegyzés küldése