2015. november 18., szerda

Mai ebédünk.

Gyümölcs leves: alma, körte, meggy, ribizli, szeder, banán. Habartan, pici tejföl, kevés liszt.
 
Rántott töltött csirke mell. Velő, trappista sajt, aszalt szilva.

Kipróbáltam: füstölt sajt kockára vágva, velő és aszalt szilva van benne. Parányi zsemlemorzsát szórtam rá, majd gombóccá formáltam és a szokásos módon liszt tojás zsemlemorzsába forgattam és forró olajban kisütöttem. Nagyon finom volt! Aki szereti a különleges ízeket, azoknak ajánlom!

2 megjegyzés:

Valéria írta...

Kedves Szánter,


nagyon tetszik a blog és a közölt rántott csirkemell recept. Engedelmeddel közlöm saját saját blogomban, (fotókat) természetesen forrásmegjelöléssel.

Gratulálok fantáziádhoz, igazán elismerésre méltó

üdvözlettel

Hedera bloggerina

Atkáriné Terike írta...

Kedves Hedera!
Örülök ha közlöd a blogodban, tedd bátran!
Köszönöm az elismerésed és örülök, hogy tetszik a blogom!

Üdvözlettel: Terike

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...