2016. január 31., vasárnap

A legegyszerűbb és legegészségesebb csemege.

Görhe.
6 deci forralt tej,
fél liter kukorica dara,
2 evőkanál hideg zsír,
5 evőkanál cukor.

Este a cukros forralt tejben jól kikavarom a darát és reggelig hagyom dagadni.
Kanállal kis halmokat rakok a tepsire és pár szem kristálycukorral megszórom.
 190 fokon arany színűre sütöm.
 Finom egyszerű csemege, nagyon szeretjük.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Terike! A 2016-os Görhe receptnél írt 2 evőkanál zsír hova kerül? A tésztába avagy a tepsit kenjük ki vele?
Üdv,

Márti

Ferencné Atkári írta...

Szia Márti!
A tésztába kell tenni azt is! Nagyon finom, próbáld ki!
Üdv: Terik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...