2014. november 4., kedd

Keresem a választ!



A blogomban mostanában nem működik rendesen a feltöltés funkció és egyenként tudom a képeket feltölteni. Nagyon bosszant, sok időt vesz el tőlem, hogy nehézkes a feltöltés!
A régebbi bejegyzéseimből pedig egyszerűen eltűntek a fotók.
Nem tudom mitévő legyek, talán el kellene költözni, de hova( bátortalan vagyok.)?
Vajon csak nálam nehézkes a blogolás, vagy másoknál is?

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Nálam nem fordult elő ilyen, viszont erre "A régebbi bejegyzéseimből pedig egyszerűen eltűntek a fotók." lenne egy tippem. Ha kitörölted a Picasa albumodból a képeket, akkor lehet ez a magyarázat.

ingyom bingyom írta...

Terike ezeket olvastam Makacska ugyanezen problémájánál segítségül, illetve Makacska (Kati) azt is írta, hogy neki szól feltöltéskor, hogy tele van nem csak lassú, szóval lassúság miatt:
- Jámborné Budai Mónika írta... Én is jártam már így sokszor , böngészőt kell váltani olyankor meg szokott szűnni Akkor is előfordul ha a fotó túl nagy ilyenkor én próbálok másik fotót feltölteni mert előfordult hogy csak egy fotónál írja ki és a másik fotót már engedi

A böngészőváltás jó, mert ha pl. exprolerrel lépsz az internetre válaszd inkább (, vagy töltesd le, ha nincs) a chromot.


Erika írta... Ha törlöd a Picasa fotókat akkor azok a blogról is automatikusan törlődni fognak szerintem. Nekem is be fog telni sajnos....:

mandy tarragon írta... Csinálj még egy gmail-es postafiókot. A blogon add hozzá ezt az emailcímet szerkesztőnek (beállítások fülön van, az alap beállítások között). Az új fiókodba belépve, fogadd el a felkérést. A régi fiókoddal belépve léptesd elő az új címet rendszergazdává. Ezentúl az új fiókkal lépj be, azzal blogolj.

Ez a legutóbbi megoldás vált be Katinál, másik szerkesztőként egy új g.mailes címet adott meg, s onnan belépve megint tölti a picasa a képeket.

Puszi Terike remélem segíthettem.
Mariann voltam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...