2013. július 25., csütörtök

Lélektől-léleknek adj szeretetet! Köszönöm Julianna!

A napokban kaptam ezt a levelet, annyira örülök és megosztom veletek!

Kedves Terike!
Életem során  - és még ma is sok emberrel   dolgoztam,  sokféle különlegességgel is találkoztam  és nagyon sok  nagyszerű  tehetséggel megáldottal, de a műveidtől el vagyok ragadtatva!
Elnézést kérek,  ha tegezve folytatom,  mert biztosan én vagyok az idősebb- de nem azért, mert  ez nagyon divatba jött,  én nem vagyok mindenkivel tegeződős -  hanem azért, mert  akit nagyon tisztelek,  megszeretek,  jobb tegezve közölni a mondandót.
Terike!  Csodálatos kezed van.   Nem tudom a blogodon  szereplő P. Csabától személyesen tanultad-e  vagy amúgy is tudtad már, nem is lényeges, de nagyon csodálatosak az alkotásaid.
Látszik a kézmozdulataidról,  hogy nagy alázattal, szeretettel teszed, mintha mindig is ezt tetted volna.   Az eredménye:  csoda!
Én is mindig igyekeztem valami alkotás félét  a tortákkal és ételekkel művelni,  mert nagy szeretettel készítek mindent gyermekeimnek, unokáimnak,  de én nem vagyok ilyen ügyes kezű,  most meg már az ízületeim is tönkre vannak.   Mindezekkel v. ezek ellenére tudom, hogy ez a fajta tudás nagy kincs,  mert a kőbe, bronzba stb. öntött művészet ugyan maradandó és persze szépségével örömet is okoz,  de ez  a fajta művészet azért születik,  hogy hogy  lélektől-léleknek adj szeretetet. 
Ha nem ismerném személyes kapcsolatban a Teremtőt,  ilyen emberek megismerésétől, mint Ti, biztosan  kezdenék gondolkodni, hogy  Isten-adta tehetség ez,  kell valakinek  lennie,  aki egyedivé és megismételhetetlenné teremt valakit.
Terike!  én most néztem csak a munkáidat pár napja,  amikor a kenyér készítéshez keresgéltem és így találtam Rád.  és a blogodat még nem bogarásztam sokat.  Elnézést, ha ott van,  de kérdezem, 

a kelt tésztának mennyivel kell másabbnak, speciálisabbnak lenni,   és hogy készíted, hogy oly szép marad munka közben és egyenletesen jön fel formázás után is!!
41 éve sütök,  de persze  inkább most nagyiként  alkotok,  és ilyeneket kérdezek,  elnézést.  Csaba lapján azt olvastam, hogy csak tojássárgáját tegyünk a tésztába.  Én is csak azt szoktam,  de volt amikor  nagyon  pleccs lett  a kalácsom.
  Az állagával kapcsolatban,  kelesztés módjával kapcsolatban  másképp csinálod ezeket a gyönyörűségeket, mint régen mielőtt  ezt megismerted?
Elnézésed kérem, hogy úgy  írom, ahogy jön belőlem, de annyira a hatása alatt vagyok, és szeretnék  legalább valami  hasonlót alkotni.
Ha van egy kicsi időd, légy olyan kedves válaszold meg a kérdéseimet.
Ha nem ilyen messze  laknánk egymástól,  akkor meglátogatnálak, és megölelnélek,  hogy  kifejezzem, mennyire beloptad művészeteddel magad a szívembe.  Legyen áldott a Teremtő, hogy ilyen tehetséggel áldott meg Téged és Te is légy áldott,  mert munkálkodsz sokat örömére.
Köszönöm, hogy  feltettétek  a videókat, képeket,  hogy így megismerhetnek, és én is így ismerhettelek meg.  
Szeretettel  ölellek a messzi távolból.

                                     Julianna

2 megjegyzés:

Éva írta...

A levélíró kedves szavai mellé, ami gondolom nagyon megható volt számodra, gratulálok! Csodás alkotásaid vannak az biztos hogy ehhez jó kézügyesség szükséges amivel Te bőségesen rendelkezel!!!

Terike írta...

Kedves Éva!
Köszönöm szépen kedves szavaidat! Valóban megható volt számomra-e levél.
Nagyon boldog vagyok, hogy örömet okoz másoknak is a munkám!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...