2012. január 4., szerda

Tüzelni is tudni kell!

Istenien süt a mini kemencém! Az új tűzhelyemmel ismerkedem és tanulom a fűtést. 

 Nem az ő hibájából, de majdnem megégett a mai kenyerem. Lehet,hogy nagyon sok fát tettem rá?  Ma cukor helyett mézet  raktam, lehet, hogy attól pirult hamarabb?
Találgatok és tanulok!






1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Terike!
Gyönyörű lett ez a "pirulós" kenyered is!
Bocs, hogy megint okvetetlenkedek, de szeretném megtudni, hogy ha nem tesszük rá a jénai fedelét, akkor hogyan fog gőzben sülni a kenyér? Mert eddig ugye a római tálat beáztattad. Szóval hogyan oldod meg most a gőzölést? Valamint kérlek azt is írd meg, hogy picivel kisebb jénaiba is belefér szerinted ez a mennyiség?
Köszi előre is a segítséget!
Kati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...