- Ennél a kenyérnél annyit változtattam a tésztán, hogy a kovászhoz tettem egy kanál tönkölybúza lisztet.700 ml víz6 evőkanál olaj6 kávéskanál só2 evőkanál porcukor1kg 60dkg BL 55 liszt
+ a kovászKovász készítése, sütés előtt 1-2 nappal.140 ml víz15 BL 55 liszt1 evőkanál olaj4 dkg élesztő
2011. november 27., vasárnap
Sodrott mintás kenyér.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Gyönyörűséges kenyér:) Méltó az ünnephez. Boldog Adventet nektek:)
Fantastic job , you are an artist !!
ciao Anna from Italy
Szavam eláll ezektől a csodáktól. :) Nagyon ügyes vagy!!!
Hello!
You and Your Blog are absolutely amazing!!! Thanks, it is big pleasure visit blog like this.
Best regards,
Kinga
Megjegyzés küldése