Hozzávalók:
12 dkg Ráma
+ 3-4 dkg a dagasztáshoz.
Kb.3 dl tej. Függ a
tojás nagyságától.
5 dkg porcukor
3 tojás sárga
60 dkg liszt.
1 vaníliás cukor
1 csapós kávéskanál só
4 dkg élesztő
Lekenéshez
sütés előtt.
1 db tojás
Locsoláshoz:
1,5dl tej
1 vaníliás cukor
5 dkg Ráma
Szilva lekvár
Gyönyörűséges:) Ha nem diétáznék, akkor most azonnal nekiállnék a sütésnek.Még van szilvalekvárom is. A buktát is szoktad locsolgatni? Én eddig csak a kakós csigát locsoltam tejjel.
VálaszTörlésNagyon gyönyörű! Ilyet én soha nem fogok tudni csinálni az tuti! Extra!
VálaszTörlésCsodásan néz ki!:) És én nem ehetek ilyeneket:((
VálaszTörlésGyönyörű! Csodálom a türelmed és a kézügyességed. :)))
VálaszTörlésOlyan szép fényes! Sütés közben locsolgatod?
VálaszTörlésSzépséges! :) - gondolom finom is! :)
VálaszTörlésEgy újabb remekmű, elkényezteted a környezeted.
VálaszTörlés