Oldalak

2011. március 20., vasárnap





9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Teszek "hozzá" fel holnap töltött káposztát.

    VálaszTörlés
  2. Mindig olyan különlegeseket sütsz. Ez is gyönyörű.

    VálaszTörlés
  3. Józsi!
    Azt garantálom,hogy isteni lenne vele!
    Lehet,hogy én is főzök.

    Macus!
    Köszönöm szépen.
    Szeretem ha mindíg más.

    Farci!
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, hát ez megint gyönyörűséges!!!

    Nincs kedved egyszer beírni a pontos receptjét a kenyerednek, és valami fázisfotókat mellékelni a készítésről? :)

    VálaszTörlés
  5. Szemirámisz!

    A következő sütéskor készítek fázisfotókat.
    A recept már jól bevált és azt is leírom.

    VálaszTörlés
  6. Ismét gyönyörűséges lett a kenyered! :)
    Nagyon szépen köszönöm a tál képét! Most már tudom milyet keressek :)

    VálaszTörlés
  7. Szeretném megkérdezni milyen pengét használsz?
    Van valami spéci szerszám erre, vagy sima gilette-t csórjak a fiók méjéről?
    Gratulálok egyébként, művészi pék vagy!
    Üdvözöl : Mariann

    VálaszTörlés
  8. Timtom:
    Nagyon szívesen! Vegyed a tálat és süssed a kenyeret! Várom.

    ingyom bingyom táliber:
    Egyszerú gilette penge. Próbáltam már vékony szikével is de nekem nem ment.
    Köszönöm a gratulációdat! Egy kicsit péknek érzem magam de semmiképp nem művésznek!
    Azért jólesett.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.