Oldalak

2014. január 22., szerda

Jénais szépség.







4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ! Hát hiába az enyém amit kipróbáltam, a napokban láttam nálad szintén jénaiban sütöttem nagyon finom lett bár nem ilyen a külleme! Vettem azt a sütőpapírt amit ajánlottál és szuper mert nem ragad hozzá a kenyér köszi !

    VálaszTörlés
  2. Kedves Éva!
    Néztem a kenyeredet, ne legyél elégedetlen mert nagyon szép!
    Örülök, hogy finom lett a külleme pedig csak gyakorlás kérdése.
    Az utolsó formázást próbáld teljesen lisztmentesen csinálni.
    Sok sikert!
    Üdv: Terike

    VálaszTörlés
  3. Elkészítettem ma én is ezt a kenyeret, de nem jénaiban, hanem lábosban sütöttem meg. Fele adagot készítettem, így lett egy szép nagy vekni, én elégdett vagyok a küllemével és az állagával is. Annak ellenére, hogy pocsék a gáz és nem állandü a fűtőértéke. Ezért sokat szenvedek a sütéssel.
    Szóval köszönöm a receptet, gyanítom, bekerül a kedvencek közé. Többféle kenyeret szoktam sütni, és ez elég kevés munkát igényel némelyikhez képest, és ahogy mostanában állok a szabadidővel, ez nagyon jól jön. :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Merry!
    Örülök, hogy ízlik és kedvenceid közé kerül.
    Pár éve már ezt a kenyeret sütöm, de szerintem nem lehet megunni.
    Örömteli kenyérsütést!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.