A sok fotó után, végre elkészítettem a kenyérsütésemről a videót! Megnézhetitek a formázást a pengés mintázást és a végeredményt is! A videót kicsit nehézkesen készítettem, nézzétek el nekem, abban nem vagyok profi!
Nagyon szuper ez a videó Terike:) Ki fogom próbálni ezt a kakaós mintázást. Jönnek az apósomék Skóciából, és majd fehér kenyeret fogok sütni neked a te receptedből, mert ők a fehéret szeretik. Köszi a videót:)
Terike! Szép kis videót készítettél! Nem tudom van e állványod, de arról nagyon jól lehet dőlt szögben videózni, végig fókuszban tudod tartani, amit mutatni akarsz, nem kell a gépet kézbevenni. 1-2.000 forintba kerül kisebb fényképezőgépekhez.
Trollanyu: Próbáld ki és beszámolót kérünk! Örülök,hogy tetszik a videó!
Éva: Igen kakaóval díszítem. Próbálgasd a pengézést!
Adelid:Köszönöm szépen! Bátran vágj bele, annyira nem lehet elrontani úgy sem, hogy ehetetlen legye! A pengézés pedig ha nem tökéletes, attól még az íze remek!
Gionetta: Köszönöm a tanácsodat, biztos azzal stabil lenne! Majd veszek.
Lirent:Örülök,hogy tetszik! Cserepes kenyér 2
500 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!) 4 kávéskanál só 1 evőkanál porcukor 1000 gr BL55 liszt 40 gr élesztő + a kovász
Kovász készítése, sütés előtt 1-2 nappal.
Kovász: 200 ml víz 200gr BL 80 liszt ½ kávéskanál só 1,5 dkg élesztő
Ingyom bingyom: Nagyon szívesen és biztos fog sikerülni! Puszi és köszi a Kenyérművésznőt!
Nagyon sajnálom, hogy nem mentettem el ezt a videót, úgy szerettem amilyen könnyed mozdulatokkal bánt a tésztával. Hogyan tudnám újból megnezni, el menteni? 🤨
Nagyon szuper ez a videó Terike:) Ki fogom próbálni ezt a kakaós mintázást. Jönnek az apósomék Skóciából, és majd fehér kenyeret fogok sütni neked a te receptedből, mert ők a fehéret szeretik. Köszi a videót:)
VálaszTörlésNagyon jó a videód! A kenyérre kakaót szórtál? Szép nagy lett és most legalább láttam mennyire mélyen bevágod a kenyeret!
VálaszTörlésNem győzlek csodálni. A kezdeti próbálkozások után még mindig nem mertem újra belefogni.
VálaszTörlésTerike! Szép kis videót készítettél! Nem tudom van e állványod, de arról nagyon jól lehet dőlt szögben videózni, végig fókuszban tudod tartani, amit mutatni akarsz, nem kell a gépet kézbevenni. 1-2.000 forintba kerül kisebb fényképezőgépekhez.
VálaszTörlésNagyon tanulságos a videó, köszönöm. Szép lett a kenyér! Hol találom a receptjét? Előre is köszönöm.
VálaszTörlésNagyon köszönöm a bemutatót, remélem nekem is sikerül végre. Egyszer .......
VálaszTörlésPuszi Terike, Kenyérművésznő!
Trollanyu: Próbáld ki és beszámolót kérünk! Örülök,hogy tetszik a videó!
VálaszTörlésÉva: Igen kakaóval díszítem. Próbálgasd a pengézést!
Adelid:Köszönöm szépen! Bátran vágj bele, annyira nem lehet elrontani úgy sem, hogy ehetetlen legye! A pengézés pedig ha nem tökéletes, attól még az íze remek!
Gionetta: Köszönöm a tanácsodat, biztos azzal stabil lenne! Majd veszek.
Lirent:Örülök,hogy tetszik!
Cserepes kenyér 2
500 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)
4 kávéskanál só
1 evőkanál porcukor
1000 gr BL55 liszt
40 gr élesztő
+ a kovász
Kovász készítése, sütés előtt 1-2 nappal.
Kovász:
200 ml víz
200gr BL 80 liszt
½ kávéskanál só
1,5 dkg élesztő
Ingyom bingyom: Nagyon szívesen és biztos fog sikerülni!
Puszi és köszi a Kenyérművésznőt!
Nagyon sajnálom, hogy nem mentettem el ezt a videót, úgy szerettem amilyen könnyed mozdulatokkal bánt a tésztával. Hogyan tudnám újból megnezni, el menteni? 🤨
VálaszTörlés