Oldalak

2011. szeptember 26., hétfő

Kalács-szívek.











5 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! Meghoztad a kedvem, most már kelt tésztát kell sütnöm. :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, enni bármelyiket megtudnám, de elkészíteni a legegyszerűbbet az utolsót!:)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek:) Holnap kalácsot szeretnék sütni, csak azt nem tudom, hogy mivel kened le, hogy ilyen gyönyörű fényes lesz. Ha elárulod nagyon megköszönném:) Megérdemelnéd a kelt tészták művésze díjat:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a kedves szavakat!

    Petra!
    Örülök,hogy kedvet kaptál és várom az eredményt!

    Okki!
    Köszönöm szépen!

    Éva!
    Nem bonyolult egyik sem, csak bátran fogj hozzá!

    Trollanyu!
    Köszönöm a szavaidat!
    1 evőkanál víz és egy kanál porcukor keverékével kenem le,mikor kisült.Kiveszem a sütőből és már azonnal kenem. Így rászárad.
    A díjra utalásod nagyon jól esett!

    Üdvözöllek benneteket!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.