Burgonyás kenyér
350ml Burgonyafőző lé
2 evőkanál tört burgonya
20 dkg liszt BL55
5dkg rozsliszt
5dkg tönkölybúza liszt
50dkg liszt BL80
3 evőkanál olaj
1evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3kávéskanál só
2dkg élesztő
+20 dekányi kovász
Kovász készítése:140ml víz15 dkg liszt1 evőkanál olaj½ kávéskanál só kávéskanál cukor1-2 dkg élesztő
350ml Burgonyafőző lé
2 evőkanál tört burgonya
20 dkg liszt BL55
5dkg rozsliszt
5dkg tönkölybúza liszt
50dkg liszt BL80
3 evőkanál olaj
1evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3kávéskanál só
2dkg élesztő
+20 dekányi kovász
Kovász készítése:140ml víz15 dkg liszt1 evőkanál olaj½ kávéskanál só kávéskanál cukor1-2 dkg élesztő
Csodaszépek a kenyereid Terike, igazi műalkotások:)
VálaszTörlésIgen, teljesen egyetértek az előttem szólóval. :)))
VálaszTörlésKöszönöm szépen! Puszi
VálaszTörlésTerike! Elkényezteted a környezetedet ezekkel a csodákkal.
VálaszTörlésKépeidet nézegetve, még jobban elborzaszt az áruházakban kapható ( csúf és ízetlen) kenyerek.
Terike!
VálaszTörlésCsodálatos ez a kenyér!Ma elhatároztam,hogy megsütöm én is,most kel.Kíváncsian várom a végeredményt.