Kenyér ¬cserépedényben sütve.
350 ml víz
50dkg liszt BK55
30dkg liszt BL80
3 evőkanál olaj
1 evőkanál ecet
2 evőkanál cukor
3 kávéskanál só
2dkg élesztő
+ a kovász
A kovászt a sütés előtti napon kell elkészíteni.
Kovász készítése:
140ml víz
15 dkg liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
½ kávéskanál cukor
1-2 deka élesztő
Szia ,nagyon szepek a kenyereid ,gyonyoruek ,lenne ket kerdesem ,harom : ),mivel vagod, valami specialis eszkozel, es mikor, miutan mar meg kelt, meg kened valamivel ?
VálaszTörlésKoszonom szepen ! En is probalkoztam de meg tanulgatok .
Hola, que pan tan bueno, me encanta.
VálaszTörlésGracias por visitar mi blog "Cocinando en casa" y hacerte seguidora. Tengo otro, te dejo la dirección, http://www.dulcisimosplaceres.net.
Me quedo para seguirte.
Saludos.
Szia Terike,
VálaszTörlésA kovasz keszitesenel nincs feltuntetve mennyi liszt es eleszto kell,beirnad kerlek vagy ehez nem kell?
Elore is koszonom,
Gyongyi
U.I. kb 2 honapja csak a te kenyereidet sutom a csalad maximalis oromere.
Gyöngyi:
VálaszTörlésKöszönöm,hogy szóltál! Már kijavítottam,bocsánat a hibáért.
Nagyon boldog vagyok ,hogy az én kenyereimet sütöd és mindenkinek ízlik.
További jó sütkérezést és csodás kenyereket! Puszi