8 tojásos piskóta hosszában ketté vágva és a krémmel megtöltve.
250 g mascarpone sajt
200 ml tejszín
2 ek vaníliás cukor
200 g étcsokoládé
1/2 csomag gesztenye massza
Elkészítés:
A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.
A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze víz gőz felett
hagyjuk hűlni mikor langyosra hűlt habosítsuk fel robot géppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kenjünk a piskóta lapok közé de hagyjunk egy keveset mert a tetejét is meg kell kenni.
Majd piskóta tallért rakunk rá.
2 kocka ét-csokit víz gőz felett felolvasztunk , teszünk bele 1 kávéskanál olajat és megcsorgatjuk a süti tetejét.
Ennyire egyszerű és nem zsíros édesség.
Isteni finom mindenkinek nagyon ízlett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.