510 ml víz (ez lehet kicsivel kevesebb vagy több, függ a liszt milyenségétől!)
5 kávéskanál só (csapósan)
2evőkanál porcukor
1000 gr BL55 liszt
5 evőkanál olvasztott vaj, vagy margarin
Elő tészta készítése, sütés előtt 1-2 nappal.
250 ml víz
250 gr BL 55 liszt
20 g élesztő
510 ml of water (which may be slightly less or more depending on the flour milyenségétől!)
5 teaspoons salt (Bartender)
2evőkanál powdered sugar
1000 gr flour BL55
5 tablespoons melted butter or margarine
40 g yeast
+ Sourdough
Preparation of yeast, 1-2 days before cooking.
sourdough:
250 mL
BL 250 gr 80 flour +2 tablespoons of bran
½ teaspoon salt
15 g yeast
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.