Végy egy tepsit.
Alól savanyú káposzta.
Káposztára a hús és a fűszerek. Só, bors, delikát, fokhagyma. + Fél vöröshagyma egy kanál zsíron megdinsztelve.Kolbászra ismét a káposzta.
A szalonna alatt megkentem ételízesítős tejföllel amibe én egy tojássárgáját kevertem .
Majd beborítottam alufóliával. Mehet a sütőbe.
Mikor megpuhult minden, levettem a fóliát és pirosra sütöttem.
Fenséges egytálétel.
Terike ez nagyon guszta, és különleges étel, ki fogom próbálni.
VálaszTörlésEz tényleg fenséges, s bagyon guszta. A fotók pedig többet mondanak minden szónál.
VálaszTörlésTerike, ezt mindenképpen ki fogom próbálni. Köszi a receptet.
VálaszTörlésEz annyira kreatív, tökéletes és gyönyürű étel, hogy delikát nélkül készíteném. Mindent úgy csináltam, ahogy írtad (ételízesítő nélkül) egyrdül a hússzeleteket pirítottam meg mágocsi hidegen préselt olajban, majd a továbbiakban ahogy leírod...
VálaszTörlésFenséges!