700 ml víz
6 evőkanál olaj
2 evőkanál ecet (20%)
6 kávéskanál só
2 evőkanál porcukor
1kg 50dkg BL 55 liszt
10dkg Tönkölybúza liszt
4 dkg élesztő
+ a kovász
Kovász készítése, sütés előtt
1-2 nappal.
Kovász:
140 ml víz
15dkg BL 55 liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
2 dkg élesztő
2 szelet pirítós
kenyér,(vékony) apró kockákra vágva
2 kocka sajt
Kevés fűszer
Spricceléshez, kevés tej
Nagyon szép és finom lett.
Legközelebb kolbászt teszek bele.
Ez már művészet amit csinálsz a kenyérrel! Nagyon szép !
VálaszTörlésGyönyörű, mint mindíg! A tölteléke is nagyon guszta!
VálaszTörlés