Kenyér
350 ml víz
50dkg liszt BL55
30dkg liszt BL80
4 evőkanál olaj
1 evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3 kávéskanál só
2dkg élesztő
+ a kovász
A kovászt a sütés előtti napon kell elkészíteni.
Kovász készítése:
140ml víz
15dkg liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
2dkg élesztő
Nagyon étvágygerjesztő és egyéni a mintával a tetején, olyan rajta, mint egy signo, kézjegy :)
VálaszTörlésTerike, mindig elkápráztatsz! Gyönyörű ismét!
VálaszTörlésVicuska!
VálaszTörlésMaimoni!
Köszönöm szépen! Örülök,hogy tetszik!
A kenyérsütés mestere vagy! Már én is ki akarom próbálni a kenyér rajzolását, de még nem volt bátorságom és pengém...Ügyes vagy!!!
VálaszTörlésEz is nagyon-nagyon guszta! :)
VálaszTörlés