Oldalak

2011. július 17., vasárnap

Kenyér 2011 július 17

















Kenyér


350 ml víz
50dkg liszt BL55
30dkg liszt BL80
4 evőkanál olaj
1 evőkanál ecet
1evőkanál cukor
3 kávéskanál só
2dkg élesztő

+ a kovász
A kovászt a sütés előtti napon kell elkészíteni.

Kovász készítése:
140ml víz


15dkg liszt
1 evőkanál olaj
½ kávéskanál só
2dkg élesztő

5 megjegyzés:

  1. Nagyon étvágygerjesztő és egyéni a mintával a tetején, olyan rajta, mint egy signo, kézjegy :)

    VálaszTörlés
  2. Terike, mindig elkápráztatsz! Gyönyörű ismét!

    VálaszTörlés
  3. Vicuska!

    Maimoni!

    Köszönöm szépen! Örülök,hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  4. A kenyérsütés mestere vagy! Már én is ki akarom próbálni a kenyér rajzolását, de még nem volt bátorságom és pengém...Ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  5. Ez is nagyon-nagyon guszta! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.