Oldalak

2011. március 3., csütörtök

Ma sütöttem.




13 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, étvágygerjesztő!

    Szívesen beleharapnék.

    VálaszTörlés
  2. Terike!
    Kipróbáltam a pataki tálban való sütést, nem volt rossz, de csak félig voltam megelégedve vele. Az alja szépen megsült, a tetején viszont vékony maradt a héj és kihűlés után teljesen megpuhult. Mit rontottam el?

    VálaszTörlés
  3. Gesztenye: 50 perc a sütési idő. Én az 50 perc után leveszem a tetőt és pirítom a tetejét. Minden sütő más,és lehet hogy a te sütődbe több ideig kell tető nélül pirítani.Próbáld 45 percnél levenni a tetőt és tovább pirítani.
    Van amikor még 15-20 pecig is bent kell tartani. Annyi mindentől függ,a liszt minőségétől is. Ujjabban kipróbáltam hogy nem kristály ,hanem porcukrot teszek a tésztába és azt tapasztalom hogy pirosabbra sül azóta a kenyér. Próbáld ki te is!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett szívesen megkóstolnám!!

    VálaszTörlés
  5. georgina! Köszi és én meg szívesen megkóstoltatnám!

    VálaszTörlés
  6. Én csak annyit mondok,csodás,és milyen isteni íze lehet!!!

    VálaszTörlés
  7. mellissina2:
    Már ettünk belőle, nagyon jó ízű kenyér lett.

    VálaszTörlés
  8. Ez valami csodálatos! Imádom a jó kenyereket, ma megpróbálok én is egyet sütni, egy ideje hanyagoltam...
    Szép, kenyérillatú hétvégét!

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű a kenyered. Ínycsiklandó!

    VálaszTörlés
  10. Erika:
    Köszönöm szépen!
    Várom a kenyered!
    Ennél szebbet nem is kívánhattál volna. Neked is ezt kívánom!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Józsi!
    Küldök egy katonát!

    VálaszTörlés
  12. Köszi Terike!
    Még próbálkozni fogok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.