Oldalak

2010. szeptember 9., csütörtök

Első Tönkölybúzás kenyerem.

Ebben a kenyérben tönkölybúza liszt is van. Nagyon könnyű és szép kenyér lett.
Limarától
tanult öregtészta került bele, nála megtalálod!
Talán nem lett annyira mutatós mint a fehér kenyerek de a lényeg, hogy a cukor betegek is bátrabban ehetnek belőle.

Hozzávalók:
2 dc víz
0,7 dc tej
2 kanál olaj
1 kanál ecet
2 kávés kanál só
1 kanál cukor
4 dkg élesztő
25 dkg Tönkölybúza liszt
25 dkg BL 80 liszt
25dkg Limara féle öregtészta






3 megjegyzés:

  1. Terike, ez nagyon szép lett. Az az érzésem, hogy Limara vetélytársat kapott.

    VálaszTörlés
  2. Hű, tényleg jól mutat, nagyon szép a bélzete. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  3. Köszi a dicséretet! Vetélytárs? Ám legyen!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.