tag:blogger.com,1999:blog-1609943409946774082.post8498471765467249131..comments2023-04-05T15:31:22.059+02:00Comments on Szánter blogja.: Mogyorós kenyérAtkáriné Terikehttp://www.blogger.com/profile/04862560663535928804noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1609943409946774082.post-22177938633991039162012-06-03T08:21:31.818+02:002012-06-03T08:21:31.818+02:00Kedves Terike! Köszönöm a választ! Nekem nem tűnt ...Kedves Terike! Köszönöm a választ! Nekem nem tűnt fel eddig, hogy létezik szilikonos sütőpapír, de most majd keresni fogom. Mindenképpen kipróbálom amit írtál + a receptjeidet. Egyébként hihetetlen milyen klassz ötleteid vannak.<br />További sok sikert!! <br />Üdvözlettel, MáriaMárikámhttps://www.blogger.com/profile/11730309307592567050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609943409946774082.post-11922465016312462582012-06-02T13:25:52.683+02:002012-06-02T13:25:52.683+02:00Kedves Marika!
Örülök,hogy Te is sütöd a kenyere...Kedves Marika! <br />Örülök,hogy Te is sütöd a kenyeret!<br />Szerintem csak a papírral van a hiba.Egyszer én is jártam így de rájöttem,hogy szilikonos sütőpapírt kell venni és abba tuti nem ragad bele. Szebb a kenyér ha keményebb tésztát dagasztunk. A dagasztás után egyáltalán nem használok lisztet.<br />Még a deszkát is letörölöm,hogy ne legyen rajta egy csepp liszt sem,mert sokkal szebb a kenyér teteje ha lisztmentes marad.<br />További jó sütögetést! <br />Remélem segítettem! Üdvözlettel: TerikeAtkáriné Terikehttps://www.blogger.com/profile/04862560663535928804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1609943409946774082.post-73471773540578109392012-05-30T18:56:02.461+02:002012-05-30T18:56:02.461+02:00Kedves Terike!
Mindig megcsodálom amiket sütsz + a...Kedves Terike!<br />Mindig megcsodálom amiket sütsz + ami egyebet kitalálsz. Csak gratulálni tudok. Le a kalappal!! :))<br />Légy olyan kedves és adjál nekem tanácsot sütés ügyben.<br />Én is már több éve magam sütöm a kenyerünket, de kenyérsütőgépben, mert így sokkal egyszerűbb és talán energiatakarékosabb is. Egyébként finomak. Szoktam sütőben is készíteni, de mikor kétszer kipróbáltam, hogy a Patakiban süssem, mint ahogy nálad látom, mindig beleragadt a papírba a tészta és gyakorlatilag le kellett vágni róla az alsó héját. Lehet, hogy túl lágy amit én készítek? vagy mi lehet szerinted a hiba? Bár tudom, látatlanban nem könnyű tanácsot adni, de remélem tudsz valami ötletet adni. Egyébként abból gondolom, hogy én lágyabbra készítem, mert látom, hogy te textil ruhában keleszted és nem ragad hozzá. Előre is köszönöm a segítséget. MáriaMárikámhttps://www.blogger.com/profile/11730309307592567050noreply@blogger.com